dissabte, 26 de desembre del 2009

WEB DE CENTRES

A la classe de TIC vam fer una activitat respecte les diferents maneres telemàtiques de difondre un coneixement dintre de l'àmbit educatiu. Primer vam fer un repàs de tots els recursos digitals dels que disposavem i després vam fer la repartició dels recursos per parelles. Els temes que havíem de treballar apareixen en aquests enllaços i van ser:
Pràctica compartida, Projectes en Xarxa, Webs de centres, Revistes escolars, ButlleTIC , XTECRàdio, Bitàcola de mestra TIC, Contes del món, Bloc de l'Edu3.cat, Bloc de música, De les TIC a les TAC.
El meu company Albert Valbuena i jo vam treballar el tema "WEBS DE CENTRES", es tracta principalment d'una web que serveix per cercar centres escolars segons uns filtres com el codi postal, el centre o el municipi. Aquesta recerca et permet obtenir uns mínims d'informació del centre, com per exemple el nom i algunes dades de contacte en cas que no tingui pàgina web, o per contra et pot facilitar una informació més detallada del centre mitjançant la seva pàgina web, en el cas que en tingui.
Aquí a sota us deixo la presentació que vam fer sobre aquesta web de xarxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada